Hoe krijg ik tekst uit een YouTube-video?

Voor onze gebruikers met een betalingsplan heeft Parafrasist.com een tool waarmee je de tekst van sommige YouTube-video's kunt extraheren, om diezelfde tekst later te herschrijven als je dat wilt.

Stappen om tekst uit een YouTube-video te extraheren

1. Zodra u uw account heeft geopend met uw e-mailadres en wachtwoord, stuurt het platform u naar de hoofdpagina van Parafrasist.com, daar klikt u op de rode knop met de tekst Get text from YouTube .

2. Er wordt een vak geopend met de tekst Voer de videolink in om uw tekst te krijgen; Kopieer de link van de YouTube-video die u wilt verwerken en plak deze in dit vak. Druk vervolgens op de knop Get Text.

En voila, de tekst van de YouTube-video verschijnt in het vak

3. Als u het wilt samenvatten en/of herschrijven, drukt u op de knop aan de rechterkant die zegt volgende.

4. Aan de rechterkant ziet u de tekst van de video samengevat en/of herschreven. Onder dat vak verschijnen opties om de tekst te kopiëren , te downloaden in PDF en te downloaden in Word . Het is vermeldenswaard dat de optie om de tekst uit een YouTube-video te extraheren alleen van toepassing is op video's met ondertiteling en in het Spaans .

arrow_back Buscar otro tema en el centro de ayuda